Over Adezz

De bedrijfscultuur van de ADEZZ Group is als volgt omschreven: een positieve ondernemende mentaliteit gericht op doen, waarbij we onze klanten zien als partner voor verdere groei!

De sterke groei die in de afgelopen 13 jaar is gerealiseerd is een direct resultaat van de ondernemersgeest die zich in ons bedrijf manifesteert. We investeren en innoveren waar we kansen zien om impact te maken.

Binnen de ADEZZ Group heerst een recht-door-zee attitude en blijven we dicht bij onszelf. We kunnen bouwen op heldere onderlinge afspraken die ervoor zorgen dat iedereen die bij of voor ons bedrijf werkt een bijdrage levert aan een tevreden klant.

Uiteindelijk is de duurzame verbinding van onze merken met onze klanten de fundering voor de groei in de toekomst. Daarom investeren we als onderneming continu in onze merken, mensen, processen en innovatie.

Kernwaarden

Van A tot Z

We bestrijken de hele waardeketen, van concept en ontwerp tot productie en levering, en streven ernaar om bij elke stap de waarde voor onze klanten te maximaliseren.

Innovatie met impact

We innoveren elke dag om onze producten en diensten te verbeteren en bieden onze klanten de best mogelijke inzichten en oplossingen.

Samen groeien

Wij geloven in het bevorderen van groei, het helpen van onze mensen om professioneel te groeien en het in staat stellen van onze partners en klanten om hun bedrijf te laten groeien.

Keep it simple

We omarmen authenticiteit en eenvoud. Dit zie je terug in onze nuchtere houding en producten met eigentijds Dutch design in een tijdloze uitstraling.

Al sinds 2009 produceren en verkopen wij de mooiste tuinproducten, gericht op het hogere segment, waarmee de hovenier het verschil kan maken naar zijn klanten. Ons bedrijf is sinds de allereerste dag gestaag gegroeid naar de betrouwbare partner die we nu voor hen zijn.

Het buiten zijn heeft de afgelopen jaren een vlucht genomen en wordt een steeds belangrijker onderdeel van onze dagbesteding. Onder de merken ADEZZ, FORNO en FURNS voeren we een zeer uiteenlopend assortiment aan producten die de buitenbeleving van de gebruiker verrijkt. Met onze producten creëren we de sfeer waarin men ontspannen van de tuin kan genieten. Hierdoor komt het hovenierswerk van onze zakelijke klant het best tot zijn recht en tovert hij steevast een lach op het gezicht van de eindklant tijdens de oplevering.

Wij ontwerpen en produceren al onze producten zelf. Hierdoor kunnen wij altijd instaan voor de topkwaliteit die onze klanten van ons gewend zijn tegen de scherpst mogelijke prijzen. Alles wordt met de grootste zorg in Europa vervaardigd zodat wij er zeker van zijn dat de producten aan onze standaarden voldoen. Bovendien houden wij een grote voorraad aan waardoor we snel kunnen leveren aan onze klant of direct op een project.

We zijn als bedrijf gegroeid vanuit een sterke ondernemersmentaliteit gericht op efficiëntie. Hierdoor zijn we in staat geweest om steeds weer te innoveren en nieuwe categorieën aan ons assortiment toe te voegen. Zo hebben we ons ontwikkeld tot een gewaardeerde one-stop-shop voor de groenprofessional. Bij ADEZZ willen we onze klanten inspireren en helpen te groeien door naast hen te staan als partner.

De producten van de ADEZZ Group stellen de hovenier in staat om de complete inrichting en aankleding van de woon- of buitenruimte aan te bieden. De kracht voor de groenprofessional zit hem in de eindeloze mogelijkheden die hij heeft om onze producten van de verschillende merken met elkaar te combineren in projecten. Wij gebruiken hiervoor dezelfde kwaliteit materialen, afwerking en stijlen zodat de producten echt met elkaar matchen.

Voor de consument bieden we, via de hovenier, professionele kwaliteit producten voor een langdurige hoogwaardige inrichting van de tuin, van kantopsluiting tot exclusieve meubels en stoere haarden.

Werken bij Adezz?